Bottennapp !

Idag sunkade jag på tävlingen... :(
Fast bara den sista kilometern, för ibörjan gick det bra och jag bara klättrade uppför norrlandsbacken... fast sen som sagt blev jah för trött,. :(

Aja, nog om det ! Snart ska jag träffa F4 :) det blir nice (y) ;)
 
Hej då ! //julia ♥

Nu är jag glad .


Hej svej, nu tar jag lov ! ;)

Åh.. Nu vill jag ha loov ! Fy satan vad skönt ! Och jag har tur säger jag bara, slipper morgondagen för i eftermiddag rullar gripens bil till mora och där skulle pappa och jaken hämta mig ! :D Sen väntar En vecka hemma och En vecka på SM ! Wohow ! =O
Men en aning avundsjuk är jag på dom som nu är på väg till stafettvasan... :( vi var ju såå nära på att få åka.. En enda jävel till som ställde upp, så skulle vi få ett lag. Istället strykte som ett lag.. Surt ! Men that´s life... :(
Iallafall blir det tävling på hemmaplan på lördag :) Åsloppet.

Städat hela rummet har jag gjort imorse. På en kvart ! Stolt !

Det måste vara nåt riktigt bra med tjejernas duschar i källaren. För igår ockuperade alla killarna vårat omklädningsrum efter träningen , och jag o lojsan fick inte duscha för det skulle dom göra ! =O
Sen fick vi reda på att dom alltid brukar duscha där när vi är klara! What?! HAHA!

Aja, jag kanske skulle packa.. Eller gå till skolan och skriva samhällsprovet. Hmm, är rädd att nr 2 tar över där.. Annars vet jag nån som blir lite sur..

Nu snöar det oxå :)

/julia ♥


Time after time

Nu har jag gjort nåt som jag aldrig kommer göra om igen ! Jag ÅT en jävla chili !!!! Det är sant , och fy fasen vad det var starkt ! I en halvtimme brännde käften och jag öste i mig allt som kom i min väg; vatten, juice, mjölk, fil, godis.. Med Mera (!!) Dom lurade mig och sa att alla hade ätit en hel och Svalt den ... vet dock ej om det stämde efter att alla stått och vikit sig av skratt.. fast det kan ha varit för jah kanske såg så roig ut eller inte vet jag .. ;P
Sen höll jag på att välta ner min bokhylla... Men det var simon och mathias fel ! :O

Annars har det inte hänt så mycket här i järpen. Eller Jo, jag glömde nästan att jag och lojsan gjorde en skiva idag ! (eller med hjälp av Crille faktist) Den vart jättebra och vi ska ha den på styrkan nästa gång ! ;)
Efter det gick vi ner till coopan och köpte godis (skäms) men efter 3 veckor med bara 1 godispaus så tyckte jag att ja var värd det.. Fast louise var grym ! Hon har klarat 3 veckor Utan godis! Coolt :D

Nu ska jag äta kvällsfika och sen hoppas på att alla 2:or går hem.. Sen ska jag plugga innan det är dags att krypa till kojs ;)

// julia ♥


Godmorgon loosers !

Idag fyller den här knoten 13 ! GRATTIS JAKOB :D




och igår fyllde denna brud 17 ! GRATTIS SOFIA ! :D


Den där bilden var några år sen... :S    ;)
------------------------------------------------------------------

Blev sova till 9 idag, sen vart jag så hungrig och då skulle jag koka gröt.. Tjaa, gröten vart det inget fel på. Problemet var att jag bara hade socker, ingen kanel, och ingen sylt.. Hmm, men med min halvt fungerande hjärna (vid den här tiden på morgonen) fann jag slutligen en lösning. KAKAO !
Alltså, efter at ha smakat så kan jag säga att det är inget att rekomendera precis. För det vart inte såå gott. Men Men...Plus Några rostade mackor blev det kanon.

Snart ska jag träna och sen... sen... sen, DÅ BLIR det plugga av !!! Det kan jag lova...

// julia ♥

LördagLördagLördag...

...Men inget godis för det !

Fick en riktigt skön sovmorgon idag. Sen vart det frukost med louise i mitt rum och glass till efterrätt , riktigt najs :) Slog på datorn och vi lyssnade på webbradio från USM. haha! vi skickade in (MINST!) 1000 mejl och hälsningar ! Och jeppe som var kommentator orkade förmodligen inte läsa upp alla.. Men sen fick vi en stekar-video tillagnad oss stekare på skidgymnasiet som dom spelade upp i högtalarna. HAHAH ! vi låg och vred oss av skratt på golvet, det var kul ! HOHO !
Grattis till Emma Gustafsson som blev 2:a på sprinten i D16 ;D
Och grattis till isabelle persson som slaktade motståndet i D15.


Sen blev det bad och bastu  + pizzabuffé i Åre med lojsan, arvid, jennifer, simon och jakob :)
Jag och louise åkte vattenrutchbanan, hihi det var skoj.
Nu är man helt matt i kroppen, och lite sömn skulle uppskattas (y)
/ julia ♥


FredagFredagFredag...

Idag var det USM i Vännes, vi var inte där och kollade. Hihi..
Vi var i järpen istället. men det var kul ändå. Emma G åkte jättbra :) Grattis!
Många PJ åkte oxå bra.. så var det med det.

Idag firade vi, pga att vi gjorde klart en maffig engelskauppgift ! :O
Men sen kluddrade läraren ner hela jäkla tavlan med andra uppgifter. Vi tappade hakorna... som vanligt. Men Sven tyckte det var nice.. Ööö?!

Brände popcorn gjorde vi oxå. Det var mindre nice. men dom klarade sig hyfsat ändå :)

Idag lekte Johan spöke. han kröp in i ett påslakan, och jag och louise tog chansen att slå ner honom. Han låg på golvet och bad om nåd. Det var kul ! :)

Natti Natti ♥
/jullan


En dag var vi hungriga på vårt 2:30 h-pass...

Jag har inte tråkigt..

Jimmy Emilsson, även kallad "Jimpensoldier"(eller nåt) är en pojke som går här på skidgymnasiet, han är duktig att åka skidor. Rolig är han oxå:)
Han har en frisyr som är av den ovanliga sorten. Jimmy är snäll ! :D

Hej hej igen jävla dag !

Åh fy fasen vad jag sunkade på passet idag ;) , var så less !!! Vallan frös så det fäste inte, pjäxan tryckte så jag nästan fick kramp och binningen släppte emellanåt ! Suck ! men det var inte det värsta: jag var sååå himla trött i kroppen sen den där förjäkligt jobbiga morgonstyrkan ! men vi hade iallafall tur med vädret... ;)

Nu har bångis, lojsan, och jag svullat i oss en hel kladdkaka. :O HAHAHAHA !!!
Känner mig som en michelingubbe nu !
Detta var vårt andra försök till att baka en kladdkaka, igår skulle vi göra 3 stycken (!!!) min råkade jag bränna, bångis kladdkaka råkade jag hälla ut halva av , men lojsans blev bra. Fast fy satan vad dom stank, det var inte klokt  :O
Dom var väl ganska goda då... kanske en 3 av 5. Idag därimot var dom idag klart en 4 av 5. (y)



// julia ♥


Att steka eller att inte steka.. ?


det blir aldrig som jag vill ..

Tjjoooo !!

Jag hade funderat på jättemycket som jag skulle skriva, men nu har jag på nå sätt glömt bort allting ! Åh ! vad jag blir less ! Men Hmm.. vad finns det att säga?. inte så mycket faktist. Inte som är värt att skriva iaf, och bara sånt som ni troligtvis inte tycker är så värt att läsa.
Jag är nöjd med helgen iaf, på söndagen gick det riktigt bra :) Fast man var ju himla trött i kroppen.
 Nej, usch nu får jag skärpa mig ! vad jag gnäller på att jag är trött i kroppen hela tiden. Jag ska försöka att skriva när jag är pigg ist.. Idag är jag pigg men lite seg, bastun igår tog ju kol på en. Får försöka ösa i mig massa vatten.

IDag har vi A1 i 2 timmar klassiskt. Vädret är toppen, snart kanske man kan börja få lite fräknar när man är ute, det är gulligt. :)

Jimmy, du tyckte jag skrev så tråkiga inlägg, men du, du ska få skriva ett åt mig nån gång :P haha !

// jullan ♥

Puss på dej !

Idag är det allahjärtansdag. Nog är det lite överskattat men vill ändå passa på att säga: Ha en bra hjärtdag <3<3

Tävlingen idag var sprint, det var kul som vanligt, i prologen var jag trött och blev där 21:a ... Men DÅ, blev jag så arg på mig själv och tänkte vad det var för fel lixom, och jag ville, (inte ville, utan VILLE verkligen) komma till A- eller B-final. Så jag gav mig själv en örfil och skärpte till mig. Och mycket riktigt, det funka. För jag åkte för kung och fosterland och gick vidare. (hade blive lite peppad där emellan av sofia via sms) Du är guld värd som hjälpte mig och få mig på krigsstigen ! <3 haha! ;)
Min mörbultade kropp tog mig iallafall till B-final. och jag knep en 4:e plats , alltså 10 blev jag totalt :D
Är nöjd :)

Simon Persson = Bäst i sprint och min idol ! ;D Han vann idag oxå, och han var helt grym säger jag bara ! Grattis :D

Nu ligger jag utslagen trött och halft medvtslös på sängen och orkar inte röra mig en cemtimeter. Funderar om jag ska se på nån film... Hmm, klurigt val.. eller om jag ska skicka nån dum, rolig fråga på massutskick på mobilen. Hah, det är alltid kul ! Eller jag har en bättre idé, jag kräver massage av mamsen ist. Det förtjänar jag ! :D

Men först måste jag bara säga Grattis till brorsan som hittills åkt så bra på kalleankacup-finalen i Huskvarna i helgen, 6:a på distansen, 6:a på sprinten och 7:a på skicrossen (trots att han ramla 2 ggr). Wow! så bra var verkligen inte jag på den tiden... =S
Hmm, kallecupen... Goda tider Goda tider !
Nu är det Hårda tider Hårda tider...

♥ ♥ ♥ Hej svej // julia ♥ ♥ ♥

På plats i Ulricehamn...

... men är skapligt trött.
Klockan 8 rullade bussarna iväg från järpen. Men inte var dom proppfulla dirket, alla verkade tycka det lix var coolt att åka med gripen, så jag, arvid och rasse fick en egen buss. Med tessan i fram, och hennes pappa som körde.
Blev en del sova faktist, bara 1 film blev avklarad. Sen var det pluggstuga för vissa. Så resan gick fort och det var riktigt mysigt faktist ;)   tog ca 11-12 timmar.. men kändes som 5.
Det enda som var jobbigt var när jag var kissnödig och det enda man såg var skog, och till mora var det 9 mil !! Men som en gåva från himlen fanns där i ingenstans en räddningens mack ! Tack och lov ! annars hade det inte slutat bra...

Nu har mamma och jag kommit fram till där vi ska bo, vägen bar ju av långt in i skogen och rätt åt helv-te ! :O Men tak över huvudet har vi iallafall... Nää så farligt är det inte :P

Nu ska jag sova och fokusera på ingenting ! Bara slappna av och softa .. :)

// julia ♥


Det tar på krafterna.

Jag var så trött igår. För man blir det av att vara arg. Vi var verkligen arga då. Punkt slut, and No coments.
Men idag är jag glad, och ingen skola har vi heller. Så nu ska jag skicka in den där filmrecentionen, det är ju lix på tiden.
Och jag behöver filmtips. Det kommer ju som sagt bli en lång resa imorn. Men vi ska ösa i bussen till stek-musik... ? eller? hahah !
Få se om dagens pass med fartlek kan få mig i topform till helgen, jag vill inte säga om jag är i bra form nu, för det vet jag inte. Aja, hej hopp ! ♥

// skidåkare 24/7.. ?


Ville bara säga...



...Heej ;)

tog en tur till åre idag, det var kul. Inte så mycket mer att säga om det. Såg en snygg kjol och tröja på JC.. jag blev kär i den, och vill köpa den,sen,.. men tyckte det var onödigt nu eftersom att jag inte är den som går i kjol på vintern, man kan ju bli sjuk  :P

matteprov imorn...

//julia ♥

right here by my side

Jag har kommit på ett bra sätt om man vill  värma sig när man fryser. Sätt dig i ett torkskåp! :D
Det gjorde jag nyss, eller jag satt inte i torkskåpet, men stod utanför... Sen kom jag på att det såg lite patetiskt ut lix. Så nu har jag låst in mig i cell 101 på block 2 och tänker inte komma ut förns imorn ! Tänt lite ljus, packat upp lite, äter giffel-bullar, mysigt värre. fattas bara nån att mysa med. :P

Idag har det snöat hela dagen, det var myysigt (y) vi har vart ute och skottat snö, men vi gillar inte plogbilar, för dom gör så man får skotta ännumer ! Grr ! :@
Sen har vi inte hunnit med så mkt mer, för vi vaknade lixom kvart i 11 :O  Ops ! :P
halv 3 åkte vi till torpshammar, jag sa torpshammar. haha! gick på tåget där arvid snällt (??) satt och väntade :P Men det jäkla tåget blev försenat till östersund, så vi blev en aning sena, och pga för mkt snö fick vi åka buss (!!!) till järpen. Blä, det var jobbigt ! och vi var trötta. Sen när vi skulle gå upp var louise lite arg på arvid för hon tyckte det var hans fel att packningen var tung och att det var så mkt snö. Hihi, det tyckte jag var lite kul ;P

Vad var det mer jag skulle skriva nu då... Äsch jag glömde bort det. :(
men aja, nu ska jag gå och släcka ljusen, och äta upp den sista giffel-bullen innan jag ska krypa ner i sängen och drömma om nått sött !Godis kanske, Nää sånt skit har vi ju lagt av med.. ;)

Ha det gött dröm sött // julia ♥

(kommentera gärna, det är kul å se vilka som läser) ;)


på turné för en helg

Sitter och kollar på Melodifestivalen nu med familjen Persson.Ingen låt verkar vara nån riktig hit,men det är som vanligt då ! 
 Idag var det tävling i Lucksta, och jag säger bara det : Herregud vilken jobbig bana! Men det var kul, fast kroppen var en aning trött vid start och närnare medvetslös vid målgång...En 2:a plats blev det iallafall, 2 s efter rebecka forsberg(så jag är riktigt nöjd) Och louise 3:a :)
Pappsen vallade, kanon ! :)
sen åkte vi och shoppade loss i Birsta, det var som om shoppingjävulen själv hade tagit över kroppen , och jag fick anstränga mig för att inte göra av med allt för mkt pengar.
Imorgon vet vi inte riktigt vad vi ska göra, få de vad vi hittar på. Men sen går tåget åter tillbaka till Järpen.
Och nästa vecka ska man försöka toppa formen! För jag längtar såå till J-cupen, den är nästa helg. Åh shit, vad kul det ska bli (precis som alltid) !!!
Nu börjar popcornlukten sprida sig hit ... Mums! ;)

TjingTjong ! // julia ♥

I´m on my way

Ååh ! fy fasiken för maten idag ! jag brukar inte vara kräsen men det här var riktigt lågt. tänk er en rektangulär vit äckelpäckel-fisk. med gulorange slemigt kladd på . Och det stank som in i helv-te , jag har aldig skådat, ätit och kännt lukten av nåt såå vedervärdigt förut, det är sant ! man mådde seriöst illa !
men nog om det nu !

På tränignen idag knäppte vi lite kort, hihi ...


Snyggt ;)

Heey !

Offerdal och månkarbo power !

Smile !

Louise med sina superstavar, själv föredrar jag Star ! ;)


Oj, det ser ut som en bastu ! :P

-------------------------------------------------------------------------------------

Och här kommer 2 upplagor av våran modetidning:



eller



Tjusigt va?!

En sak till ! Jag hatar att packa!
tack för mig
// jullan ♥


Nolla !

Efter att ha haft engelska med naturnördarna sitter vi nu på hemmet och inte gör någonting alls. träning snart :) Vi ska ut och mysåka på en egen bana, det blir kul. Men jag (och alla andra oxå antar jag) har typ jätteont i kroppen efter intervallpassen.
I helgen blir det tävling i Lucksta. det blir intressant å få se hur banan är där, dom sa den var jobbig :S
Igår tappa louise bort sina nycklar, tragiskt. Hoppas dom kommer fram.
Nu ska vi byta om!
/julia ♥

Ta den tid du behöver

Mina damer och herrar, jag ska börja ett nyttigare liv. Säger jag som nyss satt i mig en bulle, kexchoklad och macka... hehe :P
Denna vecka bestämde vi oss iallafall. Att (efter oräkneligt många försök till godisförbud) sätta stopp. Nu får det vara nog ! Nu tror ni säkert vi trycker i oss godis i mängder, det är faktist inte så mkt vi äter, bara ofta liksom. Och tror ni inte vi har klarat det hittills eller?! Vi är bra ! :D Tro det eller ej, men idag ska vi köpa grönsaker och frukt...
Efter att vi filosoferat och diskuterat har vi tagit två avgörande beslut:
1. Kexchoklad är inte godis! Säg inte emot, för det är kex med cholkadöverdrad. (därimot om man har godisförbud i ett helt år räknas det som godis enligt mig)
2. Man ska inte plåga sig själv en längre tid utan godis ifall man inte får något för det.

Nog om det nu. Idag har vi kört ett fruktansvärt stakintervallpass. Det var kul, för jag kände att det gick bra. Jag blev trött, men vadå? Härligt att få pina armarna lite. (äver om styrkepasset sen igår satt sina spår..)

 Nu är det cirkus 30 minuter till maten.

// julia ♥


This is the life

Idag åkte vi skidor. Aha, vad ovanligt tänkte ni då. Men vi gjorde faktist en liten annorlunda runda idag. jag, evelina, emma och louise svängde ner på ett skoterspår ovanför wassbergsmotan, åkte och åkte... Det var mycket mysigare än att åka på 2milen. :) sen följde vi något annat spår i skogen någonstans, vi hade noll koll på vart vi var och vart vi var på väg, men det skulle väl visa sig nångång. Åkte över någon sorts åker, och neför några roliga backar. Jaa gud var det var kul ! Och solen sken och kallt som tusan var det. Sen prickade vi tiden 1:30 precis , så klockrent ! Men vi vill oxå passa på att klaga över allt jäkla ren- och rådjursbajs som är utspridet överallt !! Jag skojar inte, som har skitit i hela 2milen typ !!! HAHAHA ! det var vad vi ville klaga på idag.
Nu springer rasse runt i korridoren och frågar om håret ser bra ut..han har bytt frisyr lite till och från senaste veckan...  haha, han är rolig han !
Nu blir det mat ! Sen handla, och därefter löp/styrka. ;) Nice !

Ha det gött/julia ;)

VI FRYSER !

Att plugga eller att inte plugga. Det är frågan.
Ska jag skjuta upp det till imorn, eller ta tag i det här och nu.
Hmm, poetiskt. :P

Idag på engelskan kom vi längdisar och ricky på att för ovanlighetens skull sätta oss längst fram i klassrummet. Det var typ hur kul som helst när naturarna kom in en efter en. Jag tyckte Louise gjorde en klockren beskrivning på vad som hände! HAHA! Kolla in ---> louiseliv.blogg.se säger jag bara ! ;D hihihi !

Nu sitter vi och snackar om de värsta jobben man kan jobba som. Det är tragiskt ! Haha!



Några av dom här coolingarna var det hemskt länge sen man träffade...

rädda joppe !

Sitter och gör en filmrecension om flyga drake som vi fick till uppgift för x antal veckor sen. Det blir liksom att man skjuter upp allt arbete hela tiden. Jag öppnade inte ens en skolbok i helgen... illa illa !! Men man hinner juh inte !

idag börjar vi inte för än kl 11. Suck vad länge man får vänta, man hinner troligtvis bli hungrig igen.
Sen rullar väl dan på och det händer förmodligen inget med intressant mer än att...än att...Ööö ?... Nää jag vet inte !

Är vi snygga eller är vi snygga?! ;)


Söndag - snart fullt hus igen.

gjorde ett intervallpass efter frukost idag. det var svinkallt men solen sken och det var så himla fint när man kom ovanför kraftledningen. Värsta paradiset för en skidåkare ;)
Sen blev det mat, eller blev och blev... det var ju jag som fick laga den.
Nu har jag tagit en runda ner på Lundhags, köpte en mössa där och när jag traskade upp igen kom skidgymnasiebussen och brummade förbi. Så lat som jag är fick jag skjuts sista biten.
Nu tänkte vi beställa pizza på sarolla... Mmm !!
/julia ;)


RSS 2.0