Min rubrikfantasi har nått botten...

Emma och jag tog ett 1:30-pass (men som blev ett 1:45-pass) imorse. det var hemskt kallt och tårna var allderles vita när man kom in !

sen åt vi mat, Kanongott var det ! :D

nu har jag sicklat skidor, och tagit bort klister. det var fördjä-ligt kladdit ! men inte värre än vanligt...
En liten rolig sak som hände i vallaboden...
Två alpinister stod och vallade sina skidor och en sa:
- Gud vad snyggt det blev när du klippte lugg du!
Jag (som var den enda i vallaboden förutom dom) tittade mig lite osäkert omkring... är det mig hon pratar med tänkte jag.. antagligen för hon stod liksom och kollade rätt på mig.
- Öö.. jaha.. okej tack.. sa jag då.
För grejen var den att jag hade aldrig i hela livet hade sett dom där 2 människorna förut !! :O
Började fundera om de förväxlat mig med nån eller och om det helt enkelt var jag som var senil ! ...  jaja, roligt var det !

Nu bli det mat :D

/ julia ;)

Alias - ett spel att rekomendera !

Helgen börjar närma sig nu... endast en ynka timme kvar och den ska jag försöka sova. det är ju inte så att jag ser fram emot helgen om det är det du tror, snarare är det faktist så att jag längtar hem nu ! Tänk å bara inte göra någonting liksom.. bara slappa... men en annan ska ju hinna med allt möjligt :
- träna
- äta
- städa
- umgås med me få människor som är kvar
- hålla kontakten med resten av "omvärlden"
- handla
- plugga

Nej jag blir helt konstig i huvudet bara av att tänka på det... (!!!)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

GRATTIS TILL SIMON SOM VANN SPRINTEN IDAG I NORGE !!! :D Fasen vad grym du är! Och Arvid och Johanna oxå, Ni gjorde KanonLopp både två ! ;D


idag var det vilodag iallafall. nice ! alla jublar... :P sen drog alla hem hem och då var det bara jag och louise kvar på hemmet. tog en sväng ned på coopan och vi fick skjuts av linus.. jösses vad det var läskigt och kul, han körde runt som en dåre och sladdade och for. Btw, vi höll på att köra över en gubbe :s  Ops! men det gjorde inget sa vi för då blev det ju en extra ledig lägenhet till oss som ska flytta nästa år. Neeej då, han överlevde och förhoppningsvis befinner han sig inte i chocktillstånd fortfarande. :)

  vi gick till emma w och hade "uppesittarkväll" , spelade alias och ♥ÅT TÅRTA OCH SJÖNG FÖR ELIN SOM FYLLER 18 IDAG :D  GRATTIS !!! ;)♥ (fast elin var hemma i hudik.. men vi firade henne ändå) . Åh herregud vad det var kul det spelet alltså ! man skratta ju så man höll på och kissa på sig. det gick ut på att vi var i 2 lag (jag och lois=1:orna mot emma och linnea=2:orna) och så skulle man förklara och gissa ord, HAHAHA! vi förlora både gångerna... :P

Oj jag glömde nästan att henke fyller 18 idag oxå,Grattis på dig ! hemskt många man ska gratta idag..

Sen glömde jag att berätta att jag har höjt mitt blodvärde från 14 - 19 !! Wiihoo ;) stolt (y)
och att vi har problem med att mackorna fastnar i brödrosten... men det är väl ännu ett sånt där i-landsproblem vi lider av...

Hade gött så länge // jullan ;) ♥



Avslutar med att säga: love and peace slasch Louise.. ! (och julia, men det rimmade inte)

Du och jag, rutan klockan 3. HAHA!

Hejsan hoppsan ! idag har vi kommit på att vi håller på med världens jävligaste och jobbigaste sport ! Hoppas det är värt all träning. För ni som tycker att det är lätt å åka skidor skulle vart med på vårt intervallpass nyss... 5-minutersintervaller med fartökning i själva intervallen.. det är grejer det ! Men fasen vad det var jobbigt !! :)

haaha! måste bara berätta en sak som hände i matkön på lunchen haha! (OBS, det låter inte så kul , men det var det !!) Två värsta fjortisar stod framför oss och en sa(nästan skrek)  : "Meen Guud vad jag är trött asså !! Jag åkte skidor typ 5 km idag, och asså det var typ det väärsta jag varit mee om lixom...nu mååste jag äta för jag har träänat" HAHAHAHAHAHAH ! Vi kunde inte hålla oss för skratt, så där stod vi och asgarva i matkön.. Tjaa, det var lite kul...

// julia ;)

semlor...

...Vill jag ha nu !!!
Oj Oj ! Nu har vi firat födelsedagar så det räcker... eller inte, för på fredag fyller elin år. Idag var det alexanders tur att fylla 18, igår var det linnea.
Och idag fyller agnes år föresten!  :D Grattis till henne ! ;)
Men sant är iallafall att det får räcka med tårta nu ! HAHA !
idag åkte vi skidor i åre björnen istället för här i järpen. vi åkte och prata om allt och ingenting, det var kul men det var jobbigt och jag var såå trött ! undra om jag kommer palla morgonstyrkan imorn..? 
Sen har Amor flygit runt här på skidgymnasiet och skjutit lite pilar här och var tror jag.. som tur var har jag inte blivit träffad.. ;)

Godnatt // julia ;)

det var en gång ett elevhem..

Började dan med blodprov. HAHA!.. det gjorde som vanligt ont. Sen hade vi matte och vi längdare anses vara smarta har vi fått hört..  -_-

jag och louise gjorde ett vallatips som vi (dom enda troligtvis) uttnyttjade på passet. Det var A1 i 1:30. Men av nån anledning tappade jag bort alla, (eller jag skulle vänta på lois, emma och bångis som hade stannat å vallat men dom tog en annan väg) så jag fick åka själv... det var lite tråkigt ! maten var som vanligt god ...    Oo
sen traskade vi till coopan och köpte godis, till imorn för då är det uppsatsskrivning i 4 timmar !

Det gör inget om man sover bort en dag eller två. Alla dagar ser nästan likadana ut iallafall..

Ikväll är det löpning och styrka. Det blir kul.


♥Och GRATTIS GRATTIS TILL LINNEA ! ♥
SOM FYLLER 18 ÅR IDAG !

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

   


En dag besteg jag ett berg...


och en dag var dom här tomtarna på elevhemmet...

// julia ;)

OjOjOj !

En och en halv timme tills Linnea blir 18 år !! 18 ! fatta hur stort det är :D

Ingen rubrik... ?

En till helg avklarad, denna gång var det SvM båda dagarna :) Och det gick riktigt bra, trots att förhållandena var kassa rent ut sagt :P
Flög till östersund, (det var stek), istället för att sitta på det där förbaskade tåget !!
Så nu är vi tillbaka på hemmet igen ;) det var allt.

Tjingeling ! // julia ;)


Cooling !

Nu är det packat och klart, imorgon far jag me tåget hem ! Det ska bli skönt.. ska försöka hinna med att få in lite låtar på telefonen så jag inte får allt för tråkigt, men sen har jag ju gratis sms och det slår ju allt..
Svealandsmästerskapen i helgen (y) Ser fram emot att se hur kroppen kommer att känna. för jag är lite trött nu, efter alla chins-försök, men det har inte blivit så många idag, jag har ju inte klarat nån så jag ska göra ett sista försök ikväll nu innan jag går och lägger mig.

NattiNatti ! // julia ;)

Hej Hopp !

Nu är jag så Arg! Ni ska inte tro att jag är det helatiden, för det mesta är jag glad och på bra humör ! Det är liksom internet som krånglar. Jag har bestämt att dagens (+gårdagens och +gårgårdagens) "Smäll på käften" går till dom snubbar som har hand om internet här på elevhemmet. Rena turen att jag lyckades ansluta nu, senast var i måndags...

Men Nej, nu till lite positivare nyheter. Jag klarade en chins igår !!! TJOHOO!!! ;) Fast alla försök där jag misslyckats, den siffran har stigit emormt. Och man blir helt slut när man prövat en gång, då måste man vila ett bra tag innan man kan testa igen.
Igår hade vi nog det roligaste passet på väldigt länge. Tror aldrig jag skrattat så där mycket på en träning nån gång. vi var i vålådalen iallafall, och utförsträning stod på schemat(för en gång skull) Så vi tolkade efter skoter upp, och vi stod seriöst och skrek o garvade hela vägen i 5-10 minuter. Kicki körde som en galning !
Däruppifrån gasade vi på nedför , och sen kom en kurva till vänster som man skulle försöka klara. första ggn kom alla på en gång i en hel jäkla gröt och folk flög ju som käglor hit och dit.. HAHAHA! Fy vad kul det såg ut ! Jag höll nästan på å kissa på mig ! HAHAHA! Sen åkte vi ner i banan och där var det lite kluriga svängar där oxå, Säg Nån som inte ramlade ! x)
vi tolkade upp 2 ggr till och det han ju bli en hel del vurpor. Sista gången var det störtlopp ner. Mina lår höll på att värka sönder !! Aj satan vilken kramp man fick ! Men Kul var det ! Jag gör gärna om det !
På kvällen igår hade dom flesta tävling, alltså en träningstävling med här på gymnasiet. Fast vi som skulle tävla i helgen körde intervaller. Idag är det vila för mig :) Perfekt, då hinner jag packa till helgen. Jag tyckte lite synd om dom som fick gå upp kl 6 i morse och ha gymstyrka, med tanke på att vi alla är lite mörbultade..

I helgen + måndagen var en hel bunt med PJ:ar här. För ni som inte vat vad en PJ är: pj=praktikantjävel.
Dom var ju hur många som helst.

Nej iallafall ska jag gå och vakna nu. Sen snigla mig iväg till skolan...

God morgon på er // julia ;)


Du är så dålig !

Har varit väldigt lat på att skriva nu tycker jag ! Men grejen är den att det har vart så mkt saker i skolan. Så jag har inte hunnit liksom. :P
Idag åkte vi skidor -_-   HAHA! men i 1:45 i snöstorm typ. det var jobbigt, men hade bra fäste med louise och mitt egna koncept. Vi borde nästan bli profisionella vallare tkr jag ! (y)
Snart ska vï ha styrka !

/ julia ;)

Happy ! :)

Hallå Hallå ! :) Tänkte berätta om dagens bravader här i järpen.
Vakna vid 9 och kunde inte somna om så vi gick upp och käka frulle. Louises och mitt hemliga vapen idag var en billys panpizza som efterrätt till frukost. HAHA! ;O
Det funka bra, och vi gick sen(ända ner!!) till Ica för å hämta min efterlängtade mobil (y)
Ut å testa skidor, dom gick fint. Hade vallat dom helt själv ;) STOLT !
Sen start, och vilket startfällt ska jag säga dig ! haha, jag, evelina, lois och johanna... Inte så många men du vet det var kul ändå ! Järpen power liksom ;)

Nej banan var inte direkt den roligaste, världens svåraste nedförsbackar. Det brukar vara uppförsbackarna man klagar på ! Men Nej inte i det här fallet!! :P
Två Jäkla isiga backar med kurvor som var nästan omöjliga idag. Men jag lyckades iallafall stå på benen. (y) Både i prologen och i finalen.
Så lite extra cash i sparbössan efteråt var precis vad jag behövde... ! ;)

NU SKA JAG VARA SOCIAL MED MINA KOMPISAR // Julia ! ;)

La la la la la .. vi har ingen skola.. na na na na na na ! :D

Sitter i köket och försöker få nåt klart med samhällskunskapen... EU och sånt är inget man föredrar att jobba med men men... Det bästa med idag är att vi inte har Nåågon som hellst skola  !!! :D Hur bra får det egentligen bli med en ledig dag i veckan varje vecka !?!? ;) Fett slappt, och snart ska jag väl gå ner till kicki och ha träningssamtal när louise kommer upp. Sen måste vi fixa lite med skidorna.

Igår hade vi två pass först A1 i 2 h i vålådalen :) det var kul, men jag ramla i en neförsbacke och mitt blåmärke sen helgens bravader i Vattenfallcup kommer nog bli dubbelt så stort. Men tekniskt dett var det ju inte mitt fel att jag vurpa !!
På kvällen var det styrka och löpning.. Åå Jösses! Känns som jag inte kört styrka på flera år.. Näästan iaf. :P
Idag har ja  ju en jääkla träningsverk, inte bara jag föresten.

// julia !

Mitt vinterland !

  





Måndag..

Försöker komma på nåt som egentligen är värt att läsa... Men det är liksom svårt :P

I natt vaknade jag och kunde vekligen inte sova, då låg jag och tänkte på vad som är värst : Att inte kunna sova för att nån snarkar, eller att inte kunna sova för en plogbil håller på å väsnas utanför..(??)
Kom då fram till ett antal iriterande saker.. :)

- Man vaknar och är hungrig.
- En plogbil väsnas utanför fönstret.
- Någon snarkar.
- Man vaknar och kommer på något som man glömt gjort, så ligger man och tänker på det hela tiden.
- Täcket har bullat ihop sig i påslakanet.


Tjaa ni hör ju vilka problem jag har, och jag kan lova att det inte bara är jag som lider av dom. ;P HAHA!

Nu ska jag gå ut och leka i snön !

// Julia ;)

2009

Ett litet kort inklägg innan jag ska se på film :)
Kom hem till månkis nyss har kört lite styrka, ätit mat så nu är jag nöjd !

Nyårsafton blev Bra till sist ändå (y) Åt mumsig mat, kollade på tv, eldade i spisen, kolla på raketer. Nice :)
Och min rosa mössa (som ofta brukar vara ute på vift) trodde jag att ja hade tappat bort , för den fanns inte nånstans !
Men sen när vi skulle åka hem hittade ja den såklart... i luvan på jackan.. då hade jag gått runt med den där i flera dagar  -_- haha! Heeej, här har man koll hörru! (y) HAHA !!!

Nyårslöfte: Ja jag fick ju den genialiska idén att jag skulle ha godisförbud.. Jo Tjena ! Hur länge tror ni jag klarade det?! Bröt det för nån timme sen när farmor å farfar bjöd på choklad x) Jag är så klumpig!
Bara genom att tänka på att man har godisförbud får en att bli sugen, så jag tänkte att det är bättre att inte ha nå löfte och ist dra ner på godiset och äta lite ibland.. Även om jag inte är den som äter så ofta, men ändå liksom. Men det hade ändå aldrig funkat i järpen, det kostar ju faktist 4,90 på coopan. Hoppas dom har höjt nu ! ;P

Men Nej, nu ser man fram emot stafett imorn (y) DM vettu!! ;D

// julia ;)


RSS 2.0