Glass e gott!

Fett skön dag idag, frukost vid halv 11 och sen var det bara ut och schteeka i solen och kolla på hunkarna som spela fotboll. satt utanför hemmet hela dan från 11-4 :) är röd som satan på ryggen men imorn tar jag framsidan så det jämnar ut sig ;) måste varit minst 25 grader ute!
Nu har vi vart och grillat , mums mums... kött och potatissallad.

Jag byggde en barkbåt ,den blev fin och var stabil  ;)



Det är inte ofta det är sånt här fint väder kl 9 en lördagskväll..
 
mycket trevligt var det!
PUSS PÅ ER! // grillmästare...

ner i skiten och kör - det är så man blir skidåkare.

Ullådals-test idag. I spöregn och världens jäkla blåsväder. Kämpade oss upp på ca 20 minuter, oj oj oj vad det var jobbigt. Öste i motvind hela vägen och lyckades spurtslå bångis som låg i täten hela loppet ;)
Kan meddela att vi bytt ut godis mot jordgubbar nu - klart mycke bättre! ♥

Nu ska vi va duktiga och plugga .

/jullan♥

Vi öste så gott vi kunde.

Liten sumering efter dagens bravader. Stoltjonas-test med start kl 2, maten var inte mkt att springa på; nån blaskig soppa som enligt mat-tanterna skulle innehålla mosad potatis och purjolök... tåldes att fundera på.
Det började regna men vi tukta på den ca 2,5 km långa banan uppför. Wassbergsmotan (heter den så?) kändes grymt tung och lång idag. Tiden - inte lika bra som förra året, aja.

Kvällen avslutades med styrke-test på gymet. 4 grenar: Chins, Brutalbänk, Dips och Fällkniven. Olala! 
Började med en besvikelse, klarade endast 1 chins (trots att mitt rekord är 4 st) Men tydligen var jag inte i form på det idag. därefter blev det 17 i brutalbänk, 17 i dips (är riktigt stolt) :) och avslutningsvis 8 st fällkniven (trodde jag inte skulle klara nån alls där, är mina ben för tunga?, var tanken innan. Men tydlien inte) ;) hehe.
Idag fick vi reda på att innan vi flyttar bort härifrån hemmet ska vi Städa, dela upp oss och städa Kök, Toalett, Tvättstuga och tv-rum... och håll i er nu.. tror ni faan inte att jag och louise fick toan?! Maahaa! Jag blir galen! Äckel äckel äckel. Spola, sen var det klart typ :P hahahah! ne men vi ska väl försöka...

Just ja , glömde att säga att vi gjort klart  våran film idag - en dokumentär om Järpen skidgymnasium på 5,30 minut ;) Klippt och klart allting. den blev grym, helt seriöst! :D Mvg, here we come, i hope.

Nya modet: facebook-poker? testa vettja ;)
Mahjong är oxå nåt att rekomendera.


Godnatt, imorn är det test igen.

Jullan ♥

Ska jag skratta eller gråta?

Vänsterpartiet anser att utsläppen på luftföroreningar bör minska på global nivå, bara så ni vet. Anteckna oxå att de vill satsa mer av det millitära försvarets resurser på att förebygga allvarliga olyckor och stärka samhällets förmåga att hantera kriser i fredstid... bla bla bla bla bla.... Hoj Hoj, vi viftar med intresseflaggorna. Och var inte detta ett grupparbete?!
Vad har jag å säga om saken nu då ? Jo, keep going jujja. Inte långt kvar till sommaren nu. Bara..få se nu.. 14 satans skoldagar kvar.
Test-vecka denna vecka. Start imorn med stoltjonas-test och styrketest. Sedan ska min kropp palla med ett ullådals-test och ett skutan-test. Ojjaa! Vi har iallafall tur med vädret.
That´s it !
/jullan ♥


is it over?

Maaahha!! Kan man bli tröttare än av några timmar på ikea när man har vart borta så här länge, ne tror inte de va?! Mamsen och jag ¨åkte till uppsala igår en sväng. För det första hade dom gjort ikea 3 ggr så stort som det var innan! och för det andra så var det en MASSA små ungdjävlar som sprang runt och skrek heeela tiiiden! :O Gah, håll mun, ville man bara skrika för jag fick världens huvudvärk!...
Men gå på ikea är ju alltid skoj, så det var bara UPP med mungiporna och Le! haha. sen kom vi till den punkten när man ska betala. Då fick man scanna av varorna själv och trycka på massa knappar , sen kom det ett kvitto ut och då var man klar. Olalaa..
Därefter var det dags för mig att köpa en glass. Hej, en glass, sa jag. Okej sa han , och gav mig en strut. En strut. Jaha, tänkte jag, och frågade efter glassen. Öö, den finns där borta, sa han och kolla på mig som om jag inte var mänsklig... Iallafall fick man sätta struten i en hållare och trycka på en knapp så åkte den upp i maskinen och efter 5 s var det en glass som kom ut. Nu låter det som om jag tycket detta är helt otroligt, vilket jag INTE tycker.
haha, det enda som jag tänkte var att
har man vart borta för länge eller har man vart borta för länge? :)

♥ ♥ ♥

något att dricka?

my god vilken trainingswork jag har idag! det blev ett pass rullisar igår, och linnsan cyklade bredvid, så snacka om att jag fick ligga i för att hänga på :P Sen slog jag chins-rekord oxå.
Nu pågår "bygge" här på gården, eller stenläggning med mig som boss! ... ehm. Iallafall lär jag dra nu, hej svej♥

jippi

Helgen tillbringades tsm med Sofia här i järpen, Superkul att hon kunde komma upp ;D Vi var på lördagen i åre och kikade runt lite överalt, och hon hade tagit med sig klipputrustningen så jag äntligen kunde kapa av håret lite :) Sen har vi väl inte gjort så mkt, chillat lite :)
Fick lära mig göra en asgod baconsås (tror jag det var) som man skulle ha till pasta , mums! Hon tyckte att det var lite för lite drag i järpen, men det var väl inte oväntat. höhö!
Efter hon åkt hem :(   drog jag ut med rullisarna i 1:45. Solsken solsken hela dan! :)

Nu har vi suttit och stekt i fönstret, det gillas! ;)


Heldryg dag, men vi kämpade tappert ;)

Goddagens, kan omöjligt beskriva denna onda trötthet i mina armar nu. började dagen med morgonstyrka kl 6, därefter frukost och blodprov kl 8. Halv 9 drog vi till vålådalen för en heldag städning där. Sov i bussen dit, sköönt :) Men sen börja slitandet. jag och emma fick rulla, gräva och dra bort gräs, mossa och rötter som växt över en ränna 380 meter lång runt en löparbana. Såg ut att ha vart orörd sedan låååång tid tbx. Jobbigt var det !
Men grymma var vi, jobbade nästan dubbelt så fort som Rasse, August och Mangen. Dom höll verlkligen snigelfart ;o
När vi kom hem kl 4 åt vi sen låg vi som medvetslösa i sängarna i en kvart tills det var dags att byta om... Nu var det skolmästarskap som var nästa punkt på schemat. I ullådalen, som vi höll till, fick vi först gå över några mytar med skidorna i handen och sen kämpa oss tappert uppför till ett ställe där Jeppe och Rickard stod och väntade med skoter. Tävlingen gick till så att vi åkte masstart och efter 4 varv (vi var 4 med) så fick den som var sist i mål kliva av, nästa varv fick den som var sist då kliva av o.s.v. Tog mig, efter bra teknisk utförsåkning av mig, till en 2:a plats ;)

Nu är jag knäckt.

Och längtar jag nå så jävulskt tills imorn, för då kommer Sofia och det tycker jag ska bli kanooon ! :


PUSS♥

SATAN I GATAN

Fan Fan Fan Fan Fantastiskt vad jag är klantig! :'( Åhh !!



Befinner mig på skolan just nu, får passa på och köra Mahjong på facebook, det är det som gäller nu lixom. ;)
Hade nationella i matte nyss. Nu är det mat ! hej då ♥

svamp

HejHoppMorotSoppa! Prov i samhällskunskap idag, och som vanligt så glänste vi längdare, om inte ännu med idag... ;o


bra att veta ;)

Oojaaa, årets första rullskidepass avklarades i morse, på en och en halv timme :) Så nu blir det hej då vallning och hejsan kära blåsor på händerna...
Det hände en liten rolig sak, hehe. jag var ute och åkte och liksom börja sjunga med till den låt jag lyssnade på då, det brukar man ju göra ni vet. iallafall så när jag var mitt uppe i min "sjönsång" så kom det en mamma med sin son cyklandes om mig,jag blev helt paff och nästan började skratta. Lillkillen kolla på mig med tallriksögon och öppet gap som om jag seriöst var helt dum i huvudet ! mamman hejade trevligt medans hon försökte kväva ett skratt... hahah ! Kul att dom fick höra mig sköna stämma ;) Äh vafan, tänkte jag och fortsatte sjunga.
Lousie vi måste uppdatera våran pinsam-lista. haha!
Sen började det det hagla, och det var ju förjäkligt mysigt...nja.

/ jullan


happy :)

Tjenixen gott folk ;)
Kl halv 7 drog vi ihop ett gäng för att spela fotboll på Röjsmons fotbollsplan :) Så himla gött det var ! Här kommer lite bilder:

 


The gymnastic team of järpen.
 

Sen klättrade vi upp på:
´s tak, tro det eller ej ;)

vilken utsikt, liite läskigt ändå.

Där hittade vi 4 st fotbollar.

och Lekte madicken.
Sådär ja, det får avsluta kvällen.

lördag

precis som jag förutspådde igår kväll så blev det helt klart en sovmorgon för mig idag, vakna 9 men somna om så sen vaknade jag igen halv 11 och det tyckte jag var lagom :) Frukost och sen gick jag ut på taket och solade lite :) Nu funderar jag antingen på att dra i till åre bara för att, eller stanna här. SOL, ÄNTLIGEN! <3 går en buss 13.40 ... kanske möjligtvis har liite tid att plugga . Eller så går jag och köper en glass och sätter mig vid vattnet bara :)
Ikväll blir det troligen fotboll med dom som är kvar här.
hejs ♥

my happy ending..?

Det är sjukt att man kan tappa humöret så...


skoj var det iaf att spela pingis, även om jag fick stryk varje match så var et näära att jag klådde Mangan, såg hur nervös han blev där ett tag ;) haha.
Och nu märker jag hur tomt och trist det blev i korridoren när några for hem :(

Äh fan! nu drar jag till emma, får se om vi kan hitta på någe! :)

puss puss!

de e vad DU tror!

Hets Hets Hets !! KAN DU FÖR I HELV-TE INTE TA DET LUGNT?!?!?! =O

Nu drar jag och spelar pingis för jag står inte ut !



Skidpass i Ullådalen idag :) jag, lojsan, evelina, linnea och kicki - vilket gäng ;D haha.

I helgen skulle jag vilja hitta på nåt skoj med järpen folket som stannar kvär här :) sådeså !

//jullan♥

den lilla bubblan :)

Nationellt prov idag - svårt, tyckte nog dom flesta ! Jättesvårt, tyckte vi !
Sen var det träning, skidor / löpning? det var den stora frågan idaag...Valde skidor i Ullådalen. Det regna, blåste och var ett allmänt depprimerande väder... MEn, hårda skidåkare som vi är brydde vi oss inte så mkt om det utan såg det istället som ett bra pass för kroppen och psyket ;D haha.
Evelina: Rasmus, alltså varför har du vätskebältet uppochner?
Rasmus: Va?? har jag vätske bältet uppochner???
Evelina: Ja, varför då?
Julia: Men evelina, du har ju oxå det!
HAHAHAHAHAHAH !!

Nu har jag bara legat och kollat på tv :) sen gick vi till coopan och handlade, och när vi skulle hem spöregnade det OCH HAGLADE ! :O Gissa om man fick springa i det vädret ?! dyngsur :P

Louise: julia, kan vi inte se på nån film?
Julia: Ah, kanske.
Louise: Ja men evelina har köpt godis... och jag har ööö köpt paprika...
HAHAHAHAHAHAHAH !! blev nog liite fel, popcorn skulle hon egentligen säga ;)

//jullan♥

tomt


dålig start

jaha, äre kört nu eller? vakna mitt i natten av lite lite halsont. Inget som jag känner av nu, nu är jag bara snorig... Suck! Fast i och för sig var det i höstas som  jag var sjuk senast, ganska stolt ! :)

popcorn

Hallelujah ! dagens klapp på axeln går till mig själv som nyss har skrivit klar uppgiften som vår lärare gav oss i augusti år 2008. tro nu inte att jag inte har gjort resten för det har jag, men eftersom jag har fått läst om den där dumma kriminlaromanen x antal ggr för att jag glömt vad den handlar om och nu skrivit klart analysen så tänkte jag köpa en glass idag :) Känns som om jag nu har dumpat en stor, fet, grå sten som jag gått och bärt på i år. bra jobbat julia, bra jobbat ;)


Apropå brödrost så blev det en film igår, den var inte så jättebra.

Påminn mig skriva en checklista! =s

Oj Oj Oj ! känns som om ögonen håller på och falla ihop just Nu! Tror jag ska ta och sova strax. Känner därimot att jag är tagg på att ta in lite skolarbete i veckan, not! haha, men men, skulle va skönt att få klart allt :)

I veckan drar den seriösa träningen igång igen. Är pepped mentalt iallafall, sen äre väl bara och träna på så kanske man kommer i form snart. Det ska bli kul :) 
Nu är det mycket som ska göras i mitt liv känner jag, svårt att inte bli stressad.

Regnar utanför för tillfället. BLÄ.

look like a freak? ;)

Nee, godnatt folket. ♥

hemma liksom

Idag har vart en bra dag. Först tränade jag pappa och jakob fotboll hemma på gården. Det var härligt men ovant :)
Sen på eftermiddagen kollade jag på laget som spelade hemmamatch mot Korsnäs. Resultatet = tierp - korsnäs,4 -2 ;D
Wihow ! mysigt väder blandat med liniment-lukt var som pricken över i:et idag ;) Grattis brudar !

Dessutom har jag världens träningsverk ;o

/julia ♥

jag vill grilla dig, bokstavligt !

Mums! det börjar lukta grill nu. Kommer smaka gott efter träningen, faktist blev det 2 pass idag - först tog jag igen morgonstyrkan och nu har vi cyklat. Hoppas jag har träningsvärk imorn... jag anser att jag är värd det nu !

Nice väder har det varit, träffat kusiner, ätit banan- och kladdkaka.. samt glass ;)
tack för mej // julia ♥


RSS 2.0