is it over?

Maaahha!! Kan man bli tröttare än av några timmar på ikea när man har vart borta så här länge, ne tror inte de va?! Mamsen och jag ¨åkte till uppsala igår en sväng. För det första hade dom gjort ikea 3 ggr så stort som det var innan! och för det andra så var det en MASSA små ungdjävlar som sprang runt och skrek heeela tiiiden! :O Gah, håll mun, ville man bara skrika för jag fick världens huvudvärk!...
Men gå på ikea är ju alltid skoj, så det var bara UPP med mungiporna och Le! haha. sen kom vi till den punkten när man ska betala. Då fick man scanna av varorna själv och trycka på massa knappar , sen kom det ett kvitto ut och då var man klar. Olalaa..
Därefter var det dags för mig att köpa en glass. Hej, en glass, sa jag. Okej sa han , och gav mig en strut. En strut. Jaha, tänkte jag, och frågade efter glassen. Öö, den finns där borta, sa han och kolla på mig som om jag inte var mänsklig... Iallafall fick man sätta struten i en hållare och trycka på en knapp så åkte den upp i maskinen och efter 5 s var det en glass som kom ut. Nu låter det som om jag tycket detta är helt otroligt, vilket jag INTE tycker.
haha, det enda som jag tänkte var att
har man vart borta för länge eller har man vart borta för länge? :)

♥ ♥ ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0