I know you can make it

Idag drog vi på nåt studiebesök till Jämtkraft i Östersund, sen gick vi på stan en sväng ;) Det var våran dag.


Over and out! /jullan♥

Fly on the wings of love

Jippi ! Jag är så glad och trött nu. 
Kl halv åtta igår morse rullade 2 bussar mot Storulvån med Mangan i täten. Han hade som projektarbete att anordna en fjälltur som blev väldigt lyckad :D
Stekvädret var på topp, och vi oxå.
Jag, Rebecka, Jill, Linnea, Jennie, och Jakob valde den "korta" vägen - 16 km upp till Sylarna fjällstation där vi skulle sova.

Resten - Mangan, Johan, Arvid, Simon och Henke skulle åka en längre väg... men HAHAHAHA.. när vi efter 3 satans timmar (som vi hade kämpat med Megastora och Tunga ryggsäckar) hade kommit fram fick vi veta att dom hade kommit ynka 4 km !!! ;O What?! hur sakta är lagligt att åka egentligen? ;P Men fick reda på att dom lagt sig och solat och knäppt massa hunk-bilder ;) haha!
Solade lite,men det blåste en aning där uppe :/


På kvällen spelade vi kort och spel allihopa ;) Myys!
Jag, rebecka och jakob gick upp en bit på Herrklumpen och knäppte lite kort och kollade Nästan på solnedgången om det inte vart för dom där jädra molnen ;) haha!
 
 

I belive I can fly...Crash! hahahah..


Pang Boom ! ;)

 
                                                                                    Vi lekte Lejonkungen ;)

Fly on the wings of love <3

Vill bara meddela min släkt att jag INTE glömde bort att bygga en Aban Laban ;) var lugn !


sen kröp vi till kojs, men oturligt nog var det En Massa andra folk som sov där inne oxå. för man sov i en stor sal på madrasser och Herregud vad folk snarkade! Höll på att få spunk! :O

Morgonen därpå började inte så bra, vaknade av ett sms av pappsen: godmorgon. ... Grrr ! tack för att du väckte mig... :@
Halv 10 kom vi iallafall iväg på skidor, och istället för att bestiga Sylarnatoppen så åkte vi neråt för att hitta en riktig stekarhåla där vi kunde sola ;D
Skaren var inte lika bra som dan före, och jag tyckte så synd om henke och simon som var allrerles sönderbrända :s
I knappt 2 timmar solade vi sen kom molnen och vi orka inte sitta kvar, så vi drog ner till storulvån. där blev det glass och så väntade vi in dom andra, rebecka vet vi inte än vad hon var ute på för äventyr, för hon var borta och fick ingen kontakt med henne.. scary! :S men hon kom tillbaka sen iallafall :)
sen åkte vi hem :)
Nice helg ;D

Och kan knappt fatta vilka härliga människor jag har omkring mig hela dagarna här! PUSS PÅ ER ALLIHOPA ! ♥

Ikväll har jag och lojsan käkat på stekhuset. Och nu har vi skrattat ihäl oss åt allt möjligt ;) HAHAHAHAHHAAHHAHA !!!

// jullan ♥

fjälltur i fantastiskt väder

Oh my god, what a härlig daaag! ;D
Masade sig ner till frukosten imorse, kl halv 8 drog vi iväg med minibussarna till Storulvån för fjälltur. Tog drygt en timme innan vi var där, började åka och efter ca 2 km tänkte jag att : haha, aldrig att jag kommer orka det här! Efter att ha vilat i hur många dagar som helst och sen bara sprungit lugnt i veckan så kommer jag avlida på vägen ;O
Men det var då vädret som höll mig vid liv och när man fått lite matsäck i magen gick det lätt :)

tempot var högt, men solen stekte hela tiden !! ;D


Lojsan var på G ! ;)

Jag, Rebecka, Jimmy, Linus, Sasha plus två ledare drog upp till Sylarna medans resten vek av hemmåt. Där var det bättre än nice !

Jimmy och Linus tyckte det blev varmt ;)

Den fick absolut inte glömmas hemma ;)

Efter 5 timmar var vi tbx vid bussarna.

Nu känner man sig väldigt mör och varm. Brände armarna rejält, men det är coolt ;) ehm..

fler bilder kommer när jag orkar... // jullan ♥

hihi :)

hej hoppsan, det råder en liten flummig stämning här på hemmet ;) hehe. mathias är orsaken antar jag - han jävlas lite med allt och alla :P Han kommer in i brillor och gör miner, spruta tjejparfym i jakobs hår, haha! pratar som en brat ,aja roligt är det. Men jag och lojsan sitter och spelar ap-spel på datan :) vi är bra !

Idag gjorde vi nationellt prov i fysiologi - det var svårt . Punkt .

Sen kl 4 brummade minibussarna iväg med skidgymnaset till åre och holiday club. där väntade först en pizzabuffé, sedan bowling :D Jag, jakob, arvid och jenny ägde ;) fast som sagt
-"det är ju så svårt, för kloten rullar ju..." ehm, eller hur var det? ;)
Men det kluriga med att åka med ett gäng skidåkare är att alla är sånna jäkla tävlingsmänniskor så man kan INTE ta nåt på skoj.

Det har vart en skojig dag , that´s it !

Men ska oxå försöka ta igen lite skolarbeten. har en engelskabok som ska vara utläst och sammanfattad på papper tills fredag.. 30 sidor kvar. Blandannat.

//jullan ♥


jag behövet inget tält ! ;)

Vilken härlig och soft helg säger jag bara ! Slalom hela dagarna långa så man knappt kan gå, sedan bad på holiday ! träffade oxå 4 grabbar från hemtrakten som man inte sett på läänge :) det var skoj iallafall. Vi bubblade och bastade, hehe.
Btw, jag och jakob öste i backarna. Fredag - inte sol. Lördag - Sol. tummen upp för nr 2. Och hjälm var välbehövligt som vi hoppade i alla hopp och inte kunde behärska vår fart ;) hehe.

"lite kul bild" :)

"av mästerfotografen"... tåls att tänka på va..

"off pist var ganska nice"

Yo man !

Hur som helst var jag ju hemma på lovet oxå ;) träffa tjocka släkten och det var skojigt! blev lite shopping oxå vilket var bra.

Nu börjar det rulla in lite folk här. och plötsligt får man höra att man är tragisk ;o haha , what?! ;) aja, det är vardag ;)

//jullan ♥

Ååhheå flygplan !

nu har det blivit lite glest med inlägg tycker jag, men har man vilat helt från träning i 5 dagar så vet man inte vad man ska skriva om... skönt att bara softa iallafall. Men som vanligt när man har vilat i några dagar så kommer det en dag då man måste genomföra det första passet som oftast uppfattas som jobbigt. Idag var en sån dag. Men med familjen och i Ullådalen så var det stek. Därefter blev det bubbelpool på Holiday i åre. träffade månkarbofolk här oxå , skooooj ;)

Har läst om hur de andra har det i bruks, de låter som om dom har det bra :)

//jullan♥

Glad påsk

det är nog första gången i mitt liv jag har legat och solat på påskafton. Riktigt glassigt. 18,5 grader i skuggan, de ni gott folk;)
Kusinerna har anländit, tummen upp för det ! :))

hissa och dissa på på påskafton:
Hissa: - stekväder och glassbåtar.
             - godiset såklart
Dissa: - sillen och alla konstiga saker man äter. Blä!
             - alla små påskkärringar som kommer och tigger om godis, dom ruinerar oss ju ! ;O

// jullan ♥

walking in sunshine

Riktigt skön dag har det varit här hemma ;) Verkligen vår vår vår!
hihi, nu ska jag kolla på talang med bror :)

//julia ♥


are we human or are we crosscountryskiers? ;)

det ligget ett stort ruttet grått moln ovanför järpen, det har parkerat där och det har regnat hela dagen..nästan. :( till skillnad från igår såg dagens träningspass ut så här, inte fullt så inbjudande kanske :P



Men snart är det lov - och det gillar vi starkt ;)) ♥

vi sätter färg på järpen


inte liite härligt heller !

Igår blev det en härlig kväll med alla brudarna på gymnasiet. Vi åt tacos, spelade spel och dansade :D Det var kuuul ! ;D

Idag åkte vi skate och efter hade vi styrka :) innan träningen drog vi ut soffan på gången upp mot hemmet. Sen satt vi och glassade i cirkus en timme ;) Mmm... !






// jullan ♥

fånga varje ögonblick

tillbaks på hemmet, det gick faktist bra på tävlingen igår. 10 km klassiskt avklarades , formen var inte på topp men jag kan inte säga att jag sunkade,plockade 2 placeringar. Så därmed var den här säsongen över. Nu äre steeek som gäller ;)

Skidsäsongen är över:
- ger mig själv tillåtelse att äta så många Ben&Jerry-glassar jag vill !! ;D
- det blir inte bara gröt till frukost
- Här ska badas
- Skek (mer än vanligt)
- man kan lägga undan alcogelen
- kanske nån vill spela lite fotboll nån dag? :)
- heej beach 09 ! här kommer vi ! haha
- Neej , men seriöst. I sommar ska vi ösa barmarksträning!

//jullan ♥


i ödemarken

Dag 1 avklarad.
Hade kanonskidor! (y) synd bara att kroppen inte orkade lika mycket som huvudet... Men dags att ta nya tag tjejen, det är en dag imorgon oxå ;) och det loppet får avsluta årets säsong, hoppsa det går bra :) 
Ps,jag är trött nu     godnatt . ♥


jullan: ensam på banan nu .

En uppdatering från mig som nu befinner mig i piteå. Resan hit gick väl bra.. men med ett antal kisspauser. Vadå?man måste väl få dricka nånting till frukost lix, annars torkar man ju ut totalt ! :o
Jag och emma fick några skrattanfall emellanåt oxå , tror de andra blev lite trötta på oss, haha! några roliga historier blev det som alltid, fast simon tyckte nog att vi hade dålig humor...
 Sen var det ett helv-te att åka runt och hitta alla ställen som alla skulle bo på. Jag kan garantera att jag bor sämst.. eller typ iaf.

Aja, idag åkte upplandsgänget iaf och kolla banorna tills imorgon, en stor jäkla slalombacke ska man uppför . Blir nog intressant å känna känslan i benen efter att man nått den toppen.. jag menar om man då han nån känsel kvar?! ;)
3,3 km skate imorgon. Nice, och det är bara å ösa! hoppas det blir uppehåll imorn, för jag glömde skärmen i järpen..

Sen blev det mat, och jag kan ju säga att det är underhållning på hööög nivå att se Robert och Hampus laga mat ;) HAHA !
Salt?   va, är plattan inte på?   men vafan, det luktar brännt !
HAHAHAHAHAHAHAHA...

Jag har lärt mig en sak nu: TA ALLTID MED DIG DEN FÖRBASKADE DATORN ! VART DU ÄN ÅKER !!! så där ja.

dags att softa lite, nån godisbit kanske går i.. eller nu skojade jag allt. haha, klart det gör ! ;)

Du är starkare än de flesta♥  

// hörapparaten?


det e bara psykiskt

Att packa är klurigt tycker jag. Man måste vara så koncentrerad på vad man packar i och tar fram. Blä säger jag ! Man får inte komma av sig för då blir det jobbigt att sätta igång igen..i den situationen befinner jag mig just nu. Vi lyssnar på konstant på den här låten nu. måns  den är ju mycket bättre än orginalet ! ;o

Sen är det bara att hålla tummarna gott folk ;D Håll alla tummar och tår ni har , för imorn kl 8 drar vi till piteå !

Vi blev totalt blåsta idag och det erkänner vi, haha! Grymt skämt, lite läskigt bara... Ehm, nu över till nåt annat. Packningen , okeej julia skärpning nu.

Nyss hände ett litet mysterium med en strumpa. mathias kasta in en strumpa som inte var hans på mitt rum och då hitta jag dom och det var inte mina så jag kasta tillbaka dom. Men sen hitta jag den riktiga strumpan så då fick jag hämta dom första för jag trodde det var mina. Men då visade det sig att det var louise strumpor och då skulle jag hämta den där ensamma strumpan som jag trodde var min. Men den var tydligen inte min så vi kasta den och vi kom fram att jag hade aldrig några strumpor involverade i de här problemet...HAHA ! knepigt det där med strumpor, tycker ni inte? haha

23 % !!!  louise ! Gahh kan du fatta ! :s blää och hjälp !

Over and out //jullan ♥

järpen i en liten bubbla

Usch vad man känner sig duktig nu säger jag bara! har skrivit klart sagan så nu ligger jag bara lite mindre efter än dom andra... och dammsugit rummet har man hunnit med.

Nu till det här med lägenheter.. Ops ! det är ju så satans lite lediga lägenheter i järpen nu, så mycket pekar mot att vi kommer få tälta nästa år... frågan är vart vi ska slå upp dom. Bredvid p2 kanske.. HAHA ! Näärå, men vi letar som galningar efter lediga lägenheter fast man vill ju inte bo såå lågt bort heller :s

fakta: johan kan inte blåsa upp en ballong. Skämmes tamme faan ! haha

//julia ♥

RSS 2.0