5.90 på coopan :P

Hallå Hallå .
Hade svårt att ta mig upp ur sängen idag ska jag säga, Har Sån Himla Träningsvärk !! :D
Morgonstyrka stod också på schemat  Halv 7 ! Det blev ju lite klurigt när man skulle köra benböj med skivstång... Kändes som att musklerna skulle spricka! Seriöst, Ni fattar inte hur grymt jobbigt det var ! :P
Sen hade vi RF A1, och det blev ju som pricken över i:et.
Men det är Såå himla fint här på hösten, fattar inte varför det inte blir så hemma ?
Och varmt är det också. :)

Igår var det "REA" på godis på coopan, 5.90. /haha.

Just ja, idag var det risgrynsgröt till lunch, ifall nån ville veta...MUMS !


Fint träd va ? :P





x)


Tjo Tjing !


Mysiga hösttider

Fint väder är det iallafall här i Järpen. Solen skiner hela tiden(nästan) och löven på träden har blivit alldeles gula :)
Supermysigt  !! Man bara njöt när man åkte rullisar på Kallvägen och såg Åreskutan idag !!
Hade styrka idag också, Kul ! :) Sen måste jag säga att jag har en satans träningsvärk i låren också ! :P

Mysig höst :)

Hade gött !


Ute på äventyr :P

Nu ska jag berätta om lördagen...lite kort... :P det började med sovmorgon och grötfrukost. Sen slängde vi (louise och jag) in några tvättmaskiner, och tog en dusch. Vi skulle alltså till östersund med tåget som gick 11.20 tror jag. :P
Kl 11 gick hon i pyjamas och vi fick ju såklart panik, till råga på allt välte hon ju ut badrumsskåpet, och allt innehåll i väskan x) Jag var ju inte mycket bättre jag... men men, vi hann iallafall borsta tänderna och packa ihop lite saker. Halvspringande till tågstationen ringde jag till elin. -Ehh det vart lite stressigt, men nu kommer vi ialf, sa jag. :P Haha! x)
Vi snokade runt på stan och kikade i lite affärer, köpte lite saker här och där i några timmar. Träffade emma gjorde vi oxå. Sen åt vi på Mc Donald´s, och shoppade lite till.
Skulle åka tillbaka till Järpen med en buss som gick (kommer inte ihåg)... men bestämde oss att ta dagens sista tåg (kl 16.25) Så vi gick till stationen och satte och för att snacka lite "skvaller" eller nåt.

När det var några minuter kvar till tåget skulle avgå så skulle vi gå ut till perrongen, då ser vi ett tåg rulla iväg bort från stationen. Efter några sekunder kunde vi uppfatta att det var vårat tåg som vi såg åka iväg.
Jaha, där står vi då, med kassarna i händerna och gapar, efter att ha missat lördagens sista tåg..snacka om bortgjorda...
Vi blev så shockade så vi fick ett antal skrattanfall. x)
När vi gåendes på gatan bort mot stan igen läser henkes sms ser vi ju att det är från Västra Stationen som tåget avgår 16.25... Jaha, tänkte vi. =/ haha!
Vi satte oss iallafall på en parkbänk och Försökte att trösta oss med att det skulle gå en buss till järpen kl 22.10. Men då lär vi ju sitta och vänta i 6 timmar till !!! =O
Plötsligt då blev det väldigt kallt på något sätt, man kände sig liksom övergiven :P men då passade det bra att sätta på sig sin nyköpta, varma, fina, gosiga sjal x)
Elin smsáde runt till lite folk, och efter ett tag fick vi reda på att det INTE GICK NÅGRA FLER TÅG ELLER BUSSAR TILL JÄRPEN FÖR ÄN IMORGON ! ! !
PANIK! eller vad !?!?

Nu visste vi absolut Inte vad vi skulle göra. Gick och satte oss i en soffa precis innanför ingången på en bio. Vi "sörjde" och berättade i telefonen för "mor o far" om vad som hade hänt...
Jo just ja, elin fick en asgarvs-attack när hon pratade med Linnea i telefon. Och då kan jag ju säga att jag och louise skämdes en aning. :P Och vi fick veta att ryktet hade spridit sig snabbt om "de tre som missade tåget" i Järpen...:P
Tillslut fick vi ialf tag på Rebecca som kunde komma och hämta oss :) Kändes då som om man skulle kunna betala Hur Mycket Som Helst för att få komma till Järpen.
Väl framme var klockan cirkus 8, och eftersom att jag och louise hade löpning 1:30 så gav vi oss F-N på att vi skulle ut och springa. sprang 5an 3ggr ungefär :P sen kastade vi säsongens första snöboll, Kul! (även om snön kom från ishallen :-S )
När vi var klara ställde vi oss för att laga mat kl 22:00 för ovanlighetens skull :P Och därefter fick man äntligen sova...
Dagen därpå bakade vi (jag louise o elin) kladdkaka med viskbrädde(vispgrädde) och köpte exotiskafrukter, detta gav vi sedan till Rebecca för att hon vart så snäll och hämtat oss i östersund. Sen kollade vi på film. :)

Ps. om jag inte kortat ner texten skulle ni garanterat inte orka läsa...

Hellooo:)

Pluggar glosor just nu :) Hela 72 Stycken! (fast det skulle vara 73 men läraren tyckte inte att "köpkraft" var så viktigt att kunna på spanska)
Vila idag. Kroppen är helt Mööör alltså, det känns bra! För då vet man ju att man tagit i och tränat på bra ;)
Och nu är jag hungrig igen , jag blir tokig snart! Här vräker man i sig massor av mat varje måltid, och äter mer än så att man blir mätt. Och ändå blir man hungrig efter ca 2 timmar igen... Hmm, knepigt det där! :P
Nu har vi spelat Need For Speed (bror skulle varit här och se mig köra alltså, helt galet)
Och su sjunger de singstar hör jag, kanske skulle man vara med och dra några låtar.. x)

Igår var vi i curlinghallen och spelade pingis och hoppade lite trampolin(studsmatta) :)
Men grabbarna vågade tydligen inte möta oss tjejer i pingisfinal för de smashade ut oss hela tiden :@
Gaah! vi blev så arga! :P

Snart ska vi gå och göra ekg-test...

Tjingeling ;)

Skavsår i öronen! :P

Försöker korta ner texten litegrann, så det inte blir så mycket att läsa :P
Kvällsfika nu! Sitter vid matbordet med alla längd-ettor! Håller på ett skratta ihjäl oss! Mer ska jag inte säga x)
Hade RK och löp + styrka idag. Det var Kuuuul! ;D

Så där, det var allt! :)

Hallå!

Kom till elevhemmet från Östersund efter lunch, har varit och gjort rullskidstest på rullband:)
Det var väldigt spännande.
Först körde jag i ca 25 min och då höjde dom tempot på bandet allt eftersom. Sen körde jag maxtest. Då var det samma tempo men istället höjde dom lutningen på bandet. I början tänkte jag: -Men du, det här var väl inte så farligt..
Fast på slutet blev det istället: -Åh Gud! Ta mig här ifrån! Varför går jag med på detta!
Det var Såå himla jobbigt, men pinade mig iallafall till nivå 6. Är riktigt nöjd!:)
Man var helt borta på slutet, det var som att åka inne i en egen liten bubbla, medans man hörde de andra skrika och heja från sidan. Och när man åkte så hade man en liten, liten slang som satt inne i armvecken och pumpade ut blod lite då och då... :-S Den hade dom tryckt in med den spruta fast nålen var borta såklart. Men det sved ju som satan! Och dessutom hade man näsklämma och man andades genom en mega-slang och ett mynstycke som var enormt! :P
Gjorde ett fynd i duschen efteråt också :P hittade en halvtom shampoflaska som stod där helt övergiven. Och inte nog med det, det stod "Bla Bla Bla" Colection. London - Paris - New York, Sheer blondie på den.
- Wow, fasen vad coolt! tänkte jag. Det står ju nåt med blond på den och det ser ju ut som ett lyxigt shampo, så jag måst väl få testa Lite iallafall...
Inte vet jag ifall jag inbillade mig eller inte, men jag tyckte iallafall att håret blev en aning ljusare efteråt... x)

Nu har vi bakat kladdkaka, den blev supergod! x)
Sen har jag nyss dragit bort tejpen som var bunden runt plåstret i armvecken. Och jag vågar ju inte dra snabbt så jag drar långsamt i hopp om att det ska göra mindre ont.. men icke då. det gör ont ändå x)

-Hej Hej Nu Ska Jag Sova-


trååkiiigt

Nu har typ alla åkt hem över helgen., snacka om att det är långtråkigt här alltså.
Fick iallafall sovmorgon idag :) till halv 9.
Igår sprang vi intervaller på tossön, eller vi och vi... det var bara jag evelina och kicki, de andra 2 var sjuka, killarna gjorde ekg-test och 2:orna hade teori. Men det var kul iallafall :) när vi joggat ner och var hemma gjorde kicki nåt sorts "mjölksyretest"på oss. Då tog hon som en liten grej med nåt vasst på (jag såg inte riktigt var det var), och så tröck hon den i fingret på oss, klick sa det, och sen sved det till lite och börja blöda. Hon tog lite blod på en liten "flärp" satte den i nån mysko aparat och sen började det pipa. x)

hej då  -_-

Trött eller...!?

Gah vad jag är trött alltså!! segade mig upp till frulle kl 7.00 i morse, hade hoppats på mannagryn men tydligen var det inte det  idag heller. Sen hade alla dicipliner samling kl 8.00 och därefter åkte vi till Huså. där fick vi karta och kompass och sen skulle vi orientera oss runt åreskutan.
Oj Oj Oj, i början var vi lite osäkra och det var lite virrigt. vi hade ingen aning vart vi var då vi stötte på Karl och Karl-Magnus, men de visste inte heller, men tillslut hittade vi fram :) sedan gick de som bara den :P det blåste som satan på fjället och vi skulle ta en genväg, vilket gick sådär.. (Vi = Jag, Louise, Emma, Evelina, Emma)
Vid halva skulle vi ta lite snabbenergi. Äntligen! tänkte jag, hade köpt en energikaka som såg jättegod ut. Men den visade sig vara ett riktigt bottennapp ): till min stora besvikelse smakade den nån blandning mellan hostmedicin och tvål. Men det var bara att tugga i sig den, och pressa fram ett léende. Vi sprang vidare över myrar och blöta marker.  
Vid sista kontrollen sa de åt oss att vi skulle vara ute i en timme till, alltså totalt i hela 3 h!!
så vi sprang vidare på lite stigar här och där, nu var det bara Louise och jag för de andra sprang direkt ner...
På Holliday Club mötte jesper oss och sa att vi inte skulle ha sprungit i 3 timmar.
Jaha tänkte vi...  :-/       Missförstånd eller..?!
Duschade, åt soppa och pankisar på Holliday. sen somnade vi nästan i sofforna där x)
Är helt slut i kroppen nu, Måste stretcha! :)
Nu har jag pratat med kussen på msn, och guud vad han skrattade, det är nåt fel på min dator så jag låter som en gubbe när jag pratar i ett videosamtal xD

Cíao!


Ketchupeffekten...

OjOjOj, ibland har man inget alls att göra, och ibland kommer allt på en gång! snacka om ketchupeffekten!
Nu tillexempel, nu har jag gjort Samhällsläxan, och matten, Städat rummet och samtidigt pratat med kussen på msn! Låter inte som det var svårt va? Men du, det var det!  Louise och jag kännde att vi var värda lite gott efter de stressiga dagarna så vi köpte lite godis när vi var och handla på coopen... =-S
Idag hade vi inga lektioner för läraren var på möte :) så på morgonen hade vi inget alls att göra. efter lunch åkte vi RK (rullskidor klassiskt) uppför till Ullådalen. Guuud vad jobbigt!
Nu har vi bara varit på elevhemmet, evelina och emma plattade rasmus hår för ett tag sen . Åh herre guud!! x)
Snart är det städkoll, och man hoppas väl att man kan kamma hem en guld stjärna en gång till då :P

Och jag vill bara säga att det SUGER att vara / har varit sjuk här! När man är sjuk blir man nästan isolerad på sit rum för man inte ska smitta de andra. och när man har varit sjuk så får man inte fullfölja träningarna. Gah! Jag blir sååå arg!
Men det är väl för sitt eget bästa antar jag...

Hej svej!

Utkast: Ja jag ...

Ja jag kan ju berätta lite vad vi fått göra här i norr. Det är väldigt mycket ska du veta. Allt får nog inte plats, men jag kan ta lite. Igår fick vi ta blodprov, då stack de in en 5 cm spruta i armvecken. Fy skutton! jag trodde jag skulle svimma :-S
Och sen skulle vi gå till sjukgymnasten som kollade ens rörlighet i kroppen. Jag var väldigt rörlig och fick mer än godkänt men ska stretcha lite på framsida lår. Och sen ska jag skaffa specialsulor till löparskor och pjäxor.
På eftermiddagen stack jag ut och sprang lugn löpning, och sedan körde jag lite egen styrka och 30 minuter stretch,. så nu är jag himmmlaaa vig :-P
Idag ska vi åka RK i Ullådalen, uppför en backe som tar 15-20 min om man maxar , Gah!
Sjungit singstar har vi gjort mycket här, sen har vi spelat fotboll och kastat frisbee i korridoren, bakat bullar, och de "stora grabbarna" bakade 3 plåtar kladdkaka.

Nu ska vi sjunga singstar innan vi går och äter

Ha det gött så länge!

Utkast: Hallå Hallå!    ...

Hallå Hallå!   
Första inlägget... Hmm, kan bli lite knepigt det här. Är ju som sagt något av en nybörjare.
Väntar på de andra som skulle kunna hjälpa mig, men det fixar nog sig det här ska du se... :P De är för tillfället ute och tränar, Jag fick inte följa med för jag har varit sjuk ): 
Sitter nu i korridoren på elevhemmet och skriver för det satans internet funkar ju inte på rummen , blir Sååå less på det!!
Vet inte vilket av rummen, men det är nån snubbe som spelar as-dålig musik iallafall, det är det enda som händer här än så länge... de andra kommer vel snart får jag hoppas

Bye :) 

RSS 2.0