OBS! Ny blogg!

Nytt skolår - kände att det var dags att uppdatera med en ny blogg nu! Jag menar "jujjas liv" - jag skriver ju inte om mitt liv, för det skulle bli jäkligt drygt! Så nu har jag bytt !
http://juliajanssonn.blogg.se
 (kom ihåg att det är 2 st "n")  ;D

midnattsloppet 2009

Gick faktist grymt!
Tror det var den där uppvärmningen som gjorde det ;) då alla står och och dansar likadant till dunka-dunkamusik ;D haha! det var ju ganska skoj. så bar det av och snabbt dick det, min klocka var lite knasig i början, så jag fick knäppa igång den typ 3 minuter in i loppet, surt ! men men. de var sanska coolt å springa på natten :)
iallafall hade jag sikta på att gå under 45 minuter och trodde verkligen inte att jag skulle klara det, men alltså jag överträffade mig själv! 44,20 hade jag! Är supernöjd!
Damer 10km, placering 1-250. <-- kolla :)


smyg-stretching

Mahaa! skojar inte när jag säger att jag aldrig har vart stelare ! jo visst jag är faktist gaanska "böjbar" annars. men idag var det illa :(
Jag ska börja med smyg-stretching - dvs att man stretchar tex när man pratar i telefon, kollar på tv, borstar tänderna osv...

först efter träningen idag gick jag igenom hela kroppen och gjorde alla möjliga konstiga övningar då känndes det bättre, sen en gång till. få se imorn hur det känns, då jag ska springa midnattsloppet i stockholm.
Ser fram emot det mkt, och har som mål att slå förra årets tid nånting på 47 minuter tror jag :P  Starten går 22.00 och tänkte att jag skulle röra på mig lite på morgonen så jag inte sunkar ihop totalt på kvällen..

Idag var det iallafall fredagsmyys! med god mat och blåbärspaj och vaniljvisp! Mmm! :D
efter att mamsen och jag shoppat loss på köpcentret + ikea. det är nästan brottsligt att släppa iväg oss bara så där. jag vet vi har svårt att behärska oss ;) btw, jag har alltid problem att hitta bilen när man kommer ut på den där jätteparkeringen igen. enda räddningen är juh att vi är en av dom få som har skidbox på biltaket så man kan gissa (y) annars hade man vart helt lost ;D



//jullan ♥


inte illa

ny-klippt .
ny-masserad .
ny-tränad .
ny-duschad .

Punkt .

Rewind, please!

Åh, meen du! vilken Vecka, snälla kan vi inte bara ta det från början igen...? ;)


Sofia, Snygg-måns och Jag! Värsta BFF nu, eller?! ;)



PUSS ! ♥

små rosa moln



Hemma nu efter ett grymt bra läger i Bruksvallarna. Helt klart 5 av 5 toasters!
Mycket träning, pingis och kortspel (har nog aldrig spelat så mkt kort i hela mitt liv) har vi bland annat hunnit med.
Plus att jag har aldrig kollat på nyheterna så många gånger heller ;D hehe.  
Bilden: Jag på väg mot målet i Knallen-testet. Fy fasen vad jobbigt det var!


Så här många var vi ! :)

Nu blir det solen, ikväll ska ja kolla på Måns, Lena och Orup. Nån mer som ska dit?!

PUSS ♥

RSS 2.0