en snabbis bara

nu har vi uppdaterat skidgymnasiebloggen . ta en titt ;)
Snart ska vi ut i spåret , få se hur vallningen fungera...


är en supergirl

GRATTIS LOJSAN! 17 år idag :)


idag blir det tårta och ballonger ;) haha

//julia ♥

du är en liten frasvoffla du ;)

en vecka kvar, sen smäller det för sista gången för säsongen (?) ... Piteå here I come långkalsong. :) eller nåt :P
Nyss hemkommen från åsarna.
Mamma skicka med nya gardiner för dom jag hade var röda julgardiner så kände att det var på tiden att byta nu. Iaf, upp med dom men dom var liite för långa. Fast det fixade jag lätt med några hårnålar ;)

haha, sen iväg till affären med Bångis. Gick till coop men SATAN - dom hade stängt... mot alla odds gick vi Ända ner till ICA ... Och tror du inte faan att dom nyss hade slagit igen precis innan vi kom oxå. Fast som tur var fick vi komma in en snabbis och handla.. Annars vet jag inte vad vi hade gjort?! :P
Vofflor blev det tillslut :) det är ju för hemskt gott det! Mums .

Nu väntar vi på att resten av allt folk ska rulla in.

//jullan ♥

This is the life :)

På plats i åsarna.. eller på plats och på plats. Kom ju faktist hit igår :) Blev bara jag i bussen på väg hit, kolla på SM-stafett och kika efter någon man kände.. de var inte många det. Men men , sen kom la famlija  och då skulle vi försöka leta rätt på den stuga vi skulle bo i. Ehm, efter ETT TAG.. fann vi tillslut den och den låg låångt in i skogen :P
lite filmtittande innan man gick och lag sig - hitta nemo.. hihi. Så rolig film :)

Idag - tävling. 5 km klassiskt i snöstorm .. det var första ggn jag körde med skidglasögon - hatar det i vanliga fall men idag var det nödvändigt. Sen prisutdelning på skicentret och därefter en ljuvligt god kladdkaka med mjölk medans man tittade lite på fotboll på tv. Göteborg - Malmö, Damer. Det var så coolt, för Sarah Stork var med i Malmö och spelade ! Wow, grymt lixom :D Värsta roligt att det har gått så bra för henne (y)

Neej gott folk, om man´kanske skulle ta och gå ner till dom andra och umgås lite. Dvs om man klarar att gå nerför trappen, den är ju så förbaskat brant här och jag skojar inte när jah säger att man måste sätta sig ner när man ska nerför den. :O haha ! och när man ska upp slår man huvudet i de där jäkla taket ! x) AJ AJ AJ !

Nyss hade jag dagsbråk med bror.. Vinnst - jag börjar vänja mig ;) haha. man får pass på å samla på sig segrar medans man är hemma :P

// jullan ♥


Tråkigt i biblan :(

Vi är tröga idag . Spanskan ... ´Ööö... "va? " Inte våran dag idag. Hoppas det blir bättre... hehe. HAHAHAH ! Nej jag skoja.
Allmänn info - jakob har uppdaterat sin blogg :) http://jakobi.blogg.se

Sebbe har inget att säga.

Jag ser massor av töntar... hihi. ♥


Torsdag.

Jag ska erkänna en sak, jag är riktigt usel på att ta vara på tiden... Här sitter ja. En en jäkla datasal och borde plugga men av nån anledning orkar jag inte ta tag i det nu. sAmhälle är problemet - inte samhället vi är i ,utan ämnet samhälle - och de här med ekonomi å sånt krångel. I och för sig har vi ju itne prov förän om en månad cirka, så det är ju lugnt men ändå!
En person här sa att det sär "slappt" i skolan , Men GAHAHA! Glöm det säger jag,. man hinner ju knappt me nånting !

Jag känner mig ovanligt trött idag, kontigt eftersom jag sov ovnligt länge inatt också drömde jag att jag drömde så det tog jättelång tid att vakna...
Hmm , och ingen mannagrynsgröt har vi fått den här veckan. Håller tummarna för att det blir imorn. (y)
Imorse roade jag mig med att kolla på sunes jul,. och man blir ju så glad när man ser det . hahaha ! :) Bästa programmet som finns tror jag, bäst äre ju när dom har julbak x)
- karin, iår tar jag knäcken.
- på oss alla...
-va ? :)
- neej. öö lycka till..
HAHAHAHA!
-vad gör du?
-jag skrivar H på mina grisar..
.....
-och VARFÖR skrivar du H på dom?..
- öö för att dom heter... Håå.. Hålger..
...
- Och varför skrier du S på den där fula getabocken?
- Öö.. för att den heter.. Suu... Sigurt..
HAHAHA! HAHAH! jag döör, det låter inte så kul. men det 'äre iaf. ;) Skratta typ ihäl mig ;)

Nej nu ska jag ta tag i miitt liv.. ♥

Hoppas på nån god mat idag oxå...

Stekiga dagar :)

Åh, det är så himla härligt att åka skidor i järpen nu ! Lagom kallt och klarblå himmel :D Kan det bli bättre?!
Idag var vi ute och körde intervaller, och jäklar vad jag pressade mig! Känner att jag får ett bra "flow" om ja kommer över den där smärt-tröskeln...så efter ett tag känner man inte av så mkt :P Men såklart kan man inte låta bli och steka och njuta av vädret... ;)



Sen nu på kvällen hade vi samling och fika med tränarna, fick bara lite skäll men massa beröm för SM :) Whiiho !

"Framtiden kommer att bli bättre imorgon" - tyckte der citatet var lite lustigt. Hihi.

Det som är lite trist är att både emma, mathias och rasse är sjuka. :( fast som tur är har dom åkt hem.. stackarna.
Vi har haft en del prov den här veckan faktist, jag är Nöjd (med stort N.) Matte, spanska, Samhälle som vi fick tillbaka.
Nu har jag städat hela rummet, det såg ärligt talat ut som en svinstia... eller nästan.. Men nu är det fint och frächt igen ;)

En ska som jag har blivit beroende av nu är Nagellack.. HAHA! Skumt va?!  :P Men det är gulligt tycker jag. hihi, nee undra om man skulle ta tag i en svenskauppgift?!... eller borsta tänderna.. :) Klurigt val.

NattiNatti //julia ♥

Måste bara...

...Lägga in det här grymma klippet som vi fixa idag;) Titta och njut mina vänner  --> VI HOPPAR.

Natti natti ♥

vi har ganska kul ändå.

Det roligaste jag gjort idag: Snurrat i korridoren när vi spela in film.

Det tråkigaste jag gjort idag: Haft engelska...

Dagens miss: Jag och evelina vräkte i oss äppelpaj som husmor bjöd på... nu mår vi illa.

Nu kom jag inte på nå mer "dagens".  ♥

Moving on

Allt löser sig. Orka bry sig lixom...

Idag åkte vi skidor till skidstugan :) Det var kul !
Sen gjorde jag och Louise vofflor, smaskens. Igår var vi föresten på tossön och grilla korv, jobbigt att gå dit. men det var roligare än att sitta här på elevhemmet och mögla...
Kolla in den här säger jag bara --> ELITEN ... Vadå, klart man ska bjuda på sig själv ! tänk på det du innan du öppnar din stora käft ...... ! Syftar på en speciell person så ta inte åt dig,

Nu vill jag bara hem och spela fotboll , det skulle va så kul ! Eller komma iform så ska jag krossa allt och alla på vattenfall cup i Piteå ! .. eh kanske.. ;) 

Puss ! //julia ♥ 

misslyckad .

-


Bilder


Vi fick valla om lite...


Och är inte blå-extra vi pratar om !


Stek.com


Ganska fräck bild va? ;)


Hihi ..


Weii !

//julia ♥

Vi var grymma idag på träningen ;)


Ibland...


...får vi för oss att vi är coola.

:)

Igår på träningen var vi inne och spelade bollsporter, tro de eller ej ;) Först nån konstig som jag inte kommer ihåg namnet på, sen innebandy och sen FOTBOLL ! Jösses var härligt den var. Såå länge sen, och tekniken var verkligen inte på topp ;) Men det var riktigt nice <3 :D

// julia ♥

090315

Hej hopp .
Har inte orkat skriva någe, men SM-veckan var riktigt najs. Sprinten.. Hm den glömmer vi.. Dubbeljakten gick desto bättre, bra form men det var lite synd med skidorna, liite för mycket fäst gjorde så att det högg på toppen av backen. :/ Men jag hade grymt glid och köttade med kroppen överfylld av sourmilk på skejten :P

Sen åkte vi buss till järpen... Långt och tråkigt.. och vi var kissis.. :S

Idag försökte vi sova bort så mycket av dagen som möjligt, sen drog jag och louise ut en soffa och ställde mitt på gången upp mot elevhemmet :) Satt och läste böcker och lyssnade på musik... I 3 TIMMAR  ! HAHAH !!
Steeek... ;)
Nu är vi allderles röda i ansiktet, som tomater typ ;)

Blä nu orkar jag inte skriva mer... /julia♥

5 km klassiskt - en ren plåga.

Åååhhh ! Äntligen är första tävlingen över... Jag var så sjukt nervös imorse, och kunde knappt få i mig någe mat alls, men jag proppade i mig ;) Och sen testade jag skidor , och tro du inte att det var brorsans skidor som gick bäst.. tusan oxå ;) haha.

Sedan till start, och jag var grymt kissnödig. det var hemskt men jag höll mig:P
Blev en finfin 7:e-plats är jättenöjd ;D ;D Och det var kul !
Sen åkte jag å duscha och åt , hejade på dom andra :D
De var skoj!

och grattis till alla er andra som oxå åkte bra ;) Bl.a. Henke 2:a och Arvid 3:a ! Weeiii ... ;) Pallen - Coolt. ;O 
Sen när vi kom hem till vandrarhemmet spelade jag och louise buble-trouble... hihi. Därefter blev det pizza på resturang me pappsen ;) Mums,

Nu laddar vi för sprint,

NattiNatti // julia ♥

Vakna,nu är det dags!

Jaha vänner, det börjar dra ihop sig... SM SM SM (jsm) !!! Man riktigt känner spänningen och hur nervositeten smyger dig på... :D Men det är baara positivt ! Tävling 5 km klassiskt imorn.
Befinner mig nu i boden (brolle-land) ;) , kan låta som det ligger långt åt helvete, och nog tog det lång tid att åka hit ja, men det är riktigt mysigt och banorna var fruktansvärda. Kul tkr jag :) Neförsbackarna var bra för där kunde man vila... x)

Har varit på stadion och testat massa skidor och åkt banan, träffat lite folk :) Nice!
senare i kväll blir det invigning på boden arena ;)

Väderrapport till mamma: Nu snöar det :)

// julia ♥

Galen? svar ja.

Ett kort inlägg som paus innan jag fortsätter med en uppsats... :P HAHA !
Ja sant, nu har jag äntligen tagit tag i det.. en dag innan avresa, mycket passande.. eller inte. ;) Men har iallafall gjort klart liite arbeten under lovet, fast en aning mindre än planerat.

Iallafall blev det träning med bror idag, han var bra. Åkte i en och en halv timme. och tänka sig, tror ni inte vi åker vilse... HA HA ! bara för att vi skulle köra lite "off pist" ;) Men kul var det . Vi fick valla själva med klister, tänk er nu hur det skulle se ut..... HAHA! Ni hade förmodligen fel ;) för det gick BRA ! sådeså. bortsätt från att det var lite kladdigt och att man liksom satt fast i handsken när man väl hade den på sig. :)

Nu tänkte jag snart att jag skulle packa.. men jag har räknat ut att det kommer ta mer än 1 timme ! (kanske lite mindre om man koncentrerar sig..) Och den tanken gör mig vääldigt sur .

Sen måste jag bekänna en sak, jag har nu upptäckt att jag äter MER godis och kakor HEMMA än i järpen. Tro det eller ej, men det är så sant så! Och det bådar inte gott inför beach 09 ;) hehe..

Näe gott folk, nu ska jag göra lite nytta.¨
Hade ! / jullan ♥

En gång...


var det inte pistat i banan...

Stek?

Vilken framgång ! Jag gjorde en engelskaläxa nyss ! :D Nu ska jag börja på nästa.. (y)

idag körde jag ett riktigt grispass med pappa :O Shit vad jobbigt det var, 3minutersintervaller i trögåkt blötsnö ! Blää ! Men det ska ge resultat ;)

Sen gick jag till affären. Och jag har upptäckt att man måste vara föriktig, i det här vädret...
eftersom det ligger vattenpölar längst hela trotoaren dit så måste jag vara extra uppmärksam på om det komme nå bilar som för det mesta inte visar nån som helst respekt och blöter ner en totalt! Men jag hade tur, smög mig dit och kunde komma hem torr ;)

Och jag tycker att jag borde få låna skotern och köra upp lite bättre spår här i banan..  Jag menar, vad kan hända? Det är väl inte så svårt å köra.. ? :)

// julia ♥

Varning medborgare!

Genom privata uppgifter har jag fått reda på att en galen ren har rymmt hemmifrån och är nu på vift i sundsvall. Vi nämner inga namn, för att personen vi fått uppgifterna ifrån vill känna sig så anonym som möjligt.
Renen i fråga har endast Ett horn, ETT HORN ! Mycket sällsynt gott folk !
Den roar sig blandannat med att jaga slalomåkare på Södra Berget, och för nöjes skull vägrar flytta sig ur längdskidspåret.
Närmsta fjäll ligger cirkus 25 mil därifrån så renen behöver antingen lift eller husrum för att överleva.


Hur lyckas man?

Idag gjorde jag en klumpig grej utöver det vanliga.
Det var lixon så att jag satt vi datan hos farmor och farfar, och skulle gå in på internet. Helt plötsligt sluta internet å funka.. Hmm, jag försökte då själv komma på en lösning. Det skulle jag inte ha gjort.
Jag tröck på en ikon som jag tyckte såg intressant ut, en komstig ruta kom upp och jag pallade inte läsa vad som stod så jag tröck ner den bara :P
Men sen efter ett tag så lyckades jag få igång internetet iaf. Fast grejen var den att jag hade dessutom lyckats med att stänga av alla datorer på Norrköpings AdvokatByrå  !!! :O HAHAHAHAHA !!! Hjälp Mig ! :O
Fick reda på det och det blev en anigen pinsamt.. Jag menar , vafan!? Hur lyckas jag?...

Btw, nu är det jättemycket snö hemma ! :D Weeiii'  !!

Drar till stan nu , Tjoo. // julia ♥

HejHoppKöttullsmacka !

Tro det eller ej, men nu är det snöstorm hemma ;) Det är riktigt nice !
Och idag fick jag inte tid med så mycket annat än träning pga att jag sov bort halva dagen, och att jag hade 2 pass :)
Men det var kul ändå .

Hmm.. jag kom inte på nåt roligt att skriva. :(

Godnatt //julia♥

RSS 2.0